Nakenbilder kjendiser

nakenbilder kjendiser

Nakenbilder, photoshop-tabber, truede dyrearter og alkohol til mindreårige - se kjendistabbene! Pene kjendisdamer lærer aldri. Tiltross for utallige skandaler opp igjennom årene med kjendiser som har fått private bilder publisert på nettet av sjalu ekstyper og hackere, fyller mange fortsatt opp mobiltelefonen sin med nakenbilder av seg selv. Igår søndag eksploderte det som trolig er tidenes nakenskandale på nettet. Og jeg forsvarer IKKE at bildene til Nora Mørk blir distribuert. Men når man er en ung populær idrettsutøver som blir kåret til sexy både her og der så st.

Nakenbilder kjendiser - naken

Flørtet med kona i bølgene. Skin feiret 18 år, publiserte I mars delte hun nemlig et bilde der man tydelig ser at bakgrunnen bøyer seg etter formen på rumpa, og fansen mener at bildet må være manipulert.

Videos

Linni må bytte ut puppene etter «Farmen kjendis» At det kan ligge mye penger i bilder av lettkledde kjendiser, er tilsynelatende den australske popartisten og låtskriveren Sia Furler (41) også godt kjent med. Derfor løste hun saken selv. Da hun kom over et lettkledd bilde av seg selv på nettet, delte artisten like greit fotografens nakenbilde av henne på sin. Først la de ut nakenbilder på Selena Gomez' Instagram-konto. Nå kan cyberekspertene gjøre det samme mot andre kjendiser. Mr. Skin feiret 18 år, publiserte nakenbilder av kjendiser. - Endelig har vi blitt lovlige, spøker administrerende direktør Jim McBride. Profilbilde. Publisert Lars Wærstad Journalist. Nettsiden har et navn som oser av tallet, og ganske riktig: "Mr. Skin" feiret nylig 18 år med nakenbilder av kjendiser.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *